top of page

Donar-se temps


El dijous es va aturar el mĆ³n. Aquest nen, assegut enmig d'un carrer del centre de Barcelona, acompanyava el floriment del que en principi havia de ser un simple deure escolar. La majoria de vianants ensopegava amb ell o l'ignorava: ja se sap que a la ciutat cal estar sempre molt ocupat.

Ell estava absolutament absort en el seu exercici contemplatiu. Absort perĆ² atent: a mesura que avanƧava el sol, movia el pot de iogur perquĆØ no deixĆ©s d'arribar llum a la planta i l'observava. QuĆØ estava fent? Donar-se temps, que vol dir donar temps als altres.

Quan ens pregunten per quĆØ hem fet Casa Virupa podrĆ­em explicar el cas extraordinari d'aquest nen: sĆ­, Ć©s veritat, alguns sĆ³n capaƧos d'aturar el brogit enmig del brogit, de curar-se i tenir cura dels altres.

D'altres, perĆ², necessitem trobar-nos als peus del Montseny perquĆØ la natura ens recordi que hi ha coses que demanen temps i cura; ens cal un itinerari que ens recordi la saviesa de l'instant present; ens convenen companys de camĆ­ que ens recordin que val l'esforƧ seguir endavant.

Tant de bo que les lĆ­nies que anireu trobant aquĆ­ us serveixin per donar-vos una mica de temps.

Benvingudes i benvinguts al blog de Casa Virupa.


35 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page