• Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

curs de meditació

El Curs de Meditació de Casa Virupa és un camí progressiu que ens permetrà prendre consciència de nosaltres mateixos, conèixer-nos amb profunditat i, per tant, saber cuidar de nosaltres d'una manera sàvia i atenta. 

autoconeixement i comprensió

CALMA MENTAL i COMPASsIÓ

Gràcias a l'estat de tranquil·litat que es genra meditant, es redueix l'estrès i l'ansietat, és a dir, la necessitat de saltar al futur o al passat per evadir-nos de l'instant actual. La meditació ens arrela al present.

Amb la meditació s'eviten els extrems: ni aferrament ni rebuig per allò que succeeix. Per al meditador, la simplicitat és una font inesgotable de riquesa. Així també som capaços de mantenir l'estabilitat en moments complicats i d'absorbir al màxim els moments positius.

FILOSOFIA I VISIÓ

meditació

en acció

La meditació potencia estats positius que subjauen a la nostra ment i que sorgeixen de forma natural a mesura que reduïm l'agitació mental. Això permet que ens relacionem amb els altres d'una manera més harmoniosa. 

bcn - setembre 2019

Lunes de 19 a 20:30h

Dimecres de 19 a 20:30h

A ON I QUAN
per a qui

Si et motiva la idea d'aprofundir en el coneixement de tu mateix/a, vols responsabilitzar-te del teu benestar i ser un motor de canvi positiu en el món: sí, definitivament el CMCVés per a tu. 

"Es tracta simplement d'asseure's. És un gest molt humil: simplement t'asseus, talles els pensaments i aculls la respiració que entra i surt. A la pràctica de l'atenció no hi ha fi, ni viatge; simplement estàs atent a tot allò que passi".

Chögyam Trungpa rimpotxé

calendari
CONTACTA

Si ens vols visitar, sisplau truca'ns o envia'ns un correu electrònic per concertar una trobada. ¡Estarem encantats de rebre't!

+34 93 198 01 09

SUBSCRIU-TE

Treballem molt per oferir-te el millor, perquè a Casa Virupa cada dia sigui un bon dia. 

 

Si vols assabentar-te de tot el que anem programant, els nostres retirs, cicles de filosofia, programes de meditació, ensenyances amb mestres...

 

Només t'has de subscriure:

© Casa Virupa / Aviso legal / Política de cookies 

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram