• Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
la casa

Casa Virupa es troba al municipi de Tavertet, província de Barcelona, en una masia rural coneguda com "El Castell de Tavertet", a 40 minuts de Vic i a una hora i mitja de Barcelona. El mobiliari de la casa, generalment de fusta i antic, sumat a l'arquitectura de l'edifici, fan de Casa Virupa un lloc extraordinari amb un entorn excepcional. La casa es troba en una petita península que s'allunya de Tavertet amb vistes de 360 º de tota Catalunya. Als seus peus, està l'impressionant Pantà de Sau. 

 

1/14

Lloguer de l'espai

 

Estem oberts a que un grup/família llogui l'espai per passar uns dies, i també perquè una organització o entitat llogui la casa per fer les seves activitats, cursos o retirs. No és necessari que compartim la tradició espiritual perquè puguis beneficiar-te dels nostres espais i serveix. L'únic que caldrà és que els nostres valores i els vostres estiguin en sintonia.

qui pot llogar

què oferim

Tot i que nosaltres vivim aquí, la casa té zones diferenciades que permeten compaginar amb normalitat la vida de la comunitat amb retirs i activitats que s'hi duen a terme. Algunes zones les compartim amb els participants de les activitats, però hi ha altres àrees que són d'ús exclusiu de la comunitat.

SEPTIEMBRE 2018 

Del viernes 28 al domingo 30

 

FEBRERO 2019​ 

Del  viernes 1 al domingo 3

Pel que fa a la cuina, creiem que un bon àpat és aquell que no només nodreix la part física del cos, sinó que també omple i enriqueix la part més subtil. Procurem dissenyar menús ovolàcteo-vegetarians que vagin en consonància amb el tipus de recés o activitat que es pugui dur a terme a la casa. No es pot entrar carn ni peix a la casa. 

CUÁNDO SON

LOS PRÓXIMOS

cuina

m'interessa llogar
calendari
CONTACTA

Si ens vols visitar, sisplau truca'ns o envia'ns un correu electrònic per concertar una trobada. ¡Estarem encantats de rebre't!

+34 93 198 01 09

SUBSCRIU-TE

Treballem molt per oferir-te el millor, perquè a Casa Virupa cada dia sigui un bon dia. 

 

Si vols assabentar-te de tot el que anem programant, els nostres retirs, cicles de filosofia, programes de meditació, ensenyances amb mestres...

 

Només t'has de subscriure:

© Casa Virupa / Aviso legal / Política de cookies